"De laatste reis" opnieuw een 1e prijs.

Tijdens het ZH'12 themafestival "VERVOEREN" sleepte Jan Houtman met zijn film de eerste prijs in de wacht. De zaal beoordeelde hem met 99 punten als veruit de beste van de 19 ingezonden films. Ook de sponsorprijs werd door Jumbo aan Jan uitgereikt. Het festival werd uitstekend georganiseerd door Film en Video Groep Rijnmond.

Welkom aan onze nieuwe leden Majid Fakharian en Hervé Tanghe.

Hervé nam in 2017 deel aan de "Basiscursus Video Montage". Het ontbrak hem toen nog aan vrije tijd voor deze hobby, maar nu gaat hij er volop mee aan de slag.

Ben je benieuwd films van onze leden, kijk dan bij het menu onder de knop "Filmpodium".

Wordt lid van Filmclub Maassluis

Heb je een filmcamera? Nee, maar toch zeker wel een telefoon, waarmee je veel filmt! En wat doe je met die filmfragmenten. Oh, je zet die op social media, en daarna ...........

Wist je dat je daar iets leuks en moois van kunt maken. Hoe je van losse beelden een film kunt maken, daar kunnen wij je verder mee helpen. Bekijk op deze website onze agenda of het filmpodium. Of nog beter, kom gerust eens langs op een clubavond.

promo

Maand-Selectie van films uit het Filmpodium (voor meer films, ga naar "Filmpodium" bovenin het "MENU")
Nouwelant Avondwacht sala tegenpolen bij elkaar a Boerenbedrog Estafette2018 Huisman Cor Maassluis in beweging

Avondwacht - Gonny van den Nouwelant