CoronavirusHet CoronaVirus, de afgekondigde maatregelen en de gevolgen voor onze clubavonden.

Na de afgekondigde aanvullende maatregelen, zullen alle clubactiviteiten tot 1 juni worden geschrapt.

Na die datum zullen wij de leden informeren over onze clubavonden en de agenda.

Wat gaan we de volgende clubavond doen? Kijk dan bij

"AGENDA" >>>> LET OP DE AANGEGEVEN WIJZIGINGEN

Ben je benieuwd films van onze leden,

kijk dan bij het menu onder de knop "Filmpodium".

Of bekijk eens de tips door in de bovenste menubalk
op "TIPS" te klikken.

Wordt lid van Filmclub Maassluis

Heb je een filmcamera? Nee, maar toch zeker wel een telefoon, waarmee je veel filmt! En wat doe je met die filmfragmenten. Oh, je zet die op social media, en daarna ...........

Wist je dat je daar iets leuks en moois van kunt maken. Hoe je van losse beelden een film kunt maken, daar kunnen wij je verder mee helpen. Bekijk op deze website onze agenda of het filmpodium. Of nog beter, kom gerust eens langs op een clubavond.

promo

Selectie van films uit het Filmpodium (voor meer films, ga naar "Filmpodium" bovenin het "MENU")
Nouwelant Avondwacht sala tegenpolen bij elkaar a Boerenbedrog Estafette2018 Huisman Cor Maassluis in beweging

Avondwacht - Gonny van den Nouwelant