21 december 2021 - (club)middag Hoek van Holland

Deelnemers: Henk, Jan & Ellen, Jos & Carlien Locatie: Duinen en het strand Hoek van Holland. I.v.m. de door de corona beperkingen afgelaste clubmiddag in Luxor, had Henk het idee geopperd om in groepjes van 2 te gaan filmen in Hoek van Holland. Dit met in acht nemend van de recente nieuwe corona maatregelen.

We verzamelden rond 14.00 uur bij een afgesproken plek. Loes en haar man zouden ook komen, echter op het laatst verhinderd doordat hun tuinman nog niet klaar was. Dus om twee uur liepen we richting de duinen om het eerste filmpje van Henk te gaan opnemen. Cameraman was Jan.

2021 12 21 HvH club

Henk had 3 verschillende scenario's bedacht, waarvan hij er een voor zijn rekening zou nemen en Jos met zijn vriendin Carlien de 2e. Wat deze inhielden houden we nog even geheim om ze in het nieuwe jaar op de club te kunnen laten zien. Het werd een bijzonder leuke middag met stralend, maar koud winterweer.

Aan het eind van de filmsessies hebben we op het strand nog lekker warme Glühwein gedronken (zelf meegenomen) en zorgde Ellen nog voor een lekker (zoet) broodje. Kortom een leuke middag, wat zeker navolging zal moeten krijgen in het nieuwe jaar! We laten ons toch zeker door die corona shit niet alles afnemen!

Jos van der Waard, Secretaris