Verslag clubavond 24 september 2019

Door vakanties e.d. waren er deze avond 15 leden aanwezig.
Aanvankelijk zou de avond gevuld worden met de films van de bezoekende club Cine '67, maar helaas waren die door omstandigheden verhinderd.

Er waren vanavond wel films om te bespreken over het thema "vervoeren". De groepjes van Cor, Guus en Anthonie, en de groep van Rien, Gonny en Steffie over de 4 zinnetjes van het "huiswerk" dat Henk ons een maand geleden had opgegeven.
Daarnaast had ons nieuwe lid Han van de Erve ook een speelfilm over vervoer in al zijn vormen.

Er werd stevig gediscussieerd over alle films, waarbij van alles en suggesties werden meegegeven.

Na de pauze liet André wat van zijn werk zien en toonde ons een boek “Eeuwige vlam” waarmee hij samen met Wim ter Weele via crowdfunding genoeg kan ophalen om een film te maken.

Jos had ook een filmpje gemaakt. Met zijn telefoon had hij zijn dochter gefilmd toen zij voor het eerst met haar nieuwe motor op pad ging. Maar hij had zijn telefoon rechtop (staand) gehouden. waardoor er aan de zijkanten brede lege stukken in beeld verschenen. De aanwezigen misten het echte onderwerp, zijn dochter, omdat die onzichtbaar bleef met haar helm op.
De suggestie werd gedaan om die kale stukken in te vullen met foto's vanaf haar kleutertijd, met het idee "kleine meisjes worden groot". Dat zag Jos wel zitten en zou erover nadenken hoe hij dat kon verwezelijken.