OOGST 2018 - uitslag

Filmclub Maasluis behaalt 4 nominaties tijdens de “OOGST 2018”

12 februri 2019. Bij de jaarlijkse filmwedstrijd van Filmclub Maassluis behaalden maar liefst vier van de twaalf films een nominatie. Daarmee stuurt de jury deze films

Jury Droomprins

door naar het Regiofestival, waar zij meedingen naar een landelijke nominatie. Maar dan mogen zij wel eerst de strijd aangaan met de ingezonden films van de tien andere regioclubs.

"De laatste oogst” van Henk van de Meeberg behaalde de eerste prijs en mocht de bijbehorende wisseltrofee in ontvangst nemen. De filmgroep “Zeven” (zie foto) mocht de 2e prijs in ontvangst nemen voor hun film “De droomprins”. Met “De woede van water” behaalde Henk ook de derde plaats.
De 4e nominatie was voor de reisfilm “Cuba”, gemaakt door Jan Houtman. Deze film zal de club vertegenwoordigen op het Zuid-Hollandse Vakantiefilm festival 2019.

Verder ontving Gonny van den Nouwelant met haar film “Avondwacht” de zaalprijs.
Omdat Maassluis een belangrijk thema vormt in zijn film “Maassluis in beweging”, mag Cor Huisman de Snoeck-bokaal een jaar in bewaring houden. Tot slot ontving Gerard Massalt als beste nieuwkomer een cadeaubon voor zijn film “Ballonvaart”.

Heb je deze avond niet kunnen bijwonen, kijk dan eens op onze website www.filmclubmaassluis.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of nog beter, kom geheel vrijblijvend langs op de 2e of 4e dinsdagavond, en ervaar zelf hoe wij een clubavond invullen.
Bijna iedereen heeft een telefoon of zelfs een camera, en daar kun je meer van maken dan een los filmfragment. Bij Filmclub Maassluis wordt je zeker op weg geholpen om die losse flarden tot een “echte” film te maken.

Uitslag Oogst 2018

jury