Dinsdag 18 december 2018 - 20:00 uur

Kerstavond. De boom is weer opgetuigd en er zijn suggesties aangedragen om deze avond, naast films kijken, veel bijpraten en genieten van het door de leden zelf ingevlogen koud buffet, tot een doorslaand succes te maken.
En natuurlijk zijn partners en introducé's dit keer ook weer welkom.

Dinsdag 8 januari 2019 - 20:00 uur

Een nieuw jaar, een nieuw begin.
Krijgen we al een beetje de kriebels voor de komende jaarwedstrijd Op 12 februari? Vanavond is er ruimschoots de tijd om alle spanningen van je af te praten. En wil je jouw film nog ter bespreking aanbieden, meldt dat dan voor die tijd aan Rien.

Heb je een film voor de OOGST 2018 (onze jaarwedstrijd), vergeet dan niet dat het de uiterste datum is om je aanmeldingsformulier in te leveren De aanmeldingsformulieren zijn per email aan de leden verstuurd.

Het wordt dus een echte bijpraatavond over plannen maken, zoals een idee voor het “Grenzeloos” thema waar ons als club mee gaan presenteren ...!