Films van leden
                                                              Hiervoor wordt tijd vrij gemaakt op een clubavond, als je die 3 dagen van te voren hebt aangemeld bij Rien.
                                                              Onder het motto "Wat vinden jullie van mijn film" horen wij dan graag waarom je die film wilt laten zien,
                                                              en wat je daarbij van de leden verwacht.

22 oktober 2019 - 20:00 uur

Tribute to Henk Boose. Als eerbetoon aan Henk wijden we deze avond geheel aan zijn films.
Dat zal nog lastig worden om te kiezen uit de vele vakantiefilms, documentaires en andere films.

26 oktober 2019              LET OP: IS VERPLAATST NAAR 22 Februari 2020
ZH'12 Thema Festival Wijkcentrum Noord in Spijkenisse. Dit jaar is het thema "Vervoeren".

2-3 november 2019
NOVA Filmfestival 2019 in Lochem.

12 november 2019 - 20:00 uur

Presentatie "Vertellen in beelden" door André van der Hout

26 november 2019 - 20:00 uur

Leden presenteren / bespreken films of film-onderwerpen
Deze keer gaan Gonny, Cor en Arnold het spits afbijten met een nieuwe vorm van leden voor en door leden.

8 december 2019 (zondag)
Filmfestival "De Ronde Venen Open". Voor de 20e keer kun je meedoen (of als publiek) aan dit filmfestival in Vinkeveen.
Voor meer informatie zie https://www.videoclubderondevenen.com/Home/derondevenenopen.html

10 december 2019 - 20:00 uur

Voorbespreking OOGST-films en Films van leden. Begeleiding van deze avond door Henk.

17 december 2019 - 20:00 uur

Let op, dit is de 3e dinsdagavond
Kerstavond met Kerst- en familiefilms, en zoals gebruikelijk met ons buffet en partners.