Dinsdag 24 april 2018, 20.00 uur

Creative Cow is een soort database met tips en trucs op het gebied van filmmontage. Loes Schopman heeft daar al eens eerder een onderwerp voor ons uit de doeken gedaan.

Martin Zwaard gebruikt tegenwoordig in zijn film leuke "zwevende" postzegels. Het is zoals hij zelf zegt geen 'Picture in Picture'. Maar wat is het dan dan wel, en hoe fikst hij dat.
Vanavond dus een tweedelige eye-opener voor velen.

Films van leden, maar dan op verzoek. Op de website staat een uitgebreide collectie van films door de jaren heen.
Flink wat van de leden hebben indertijd niet al die films kunnen aanschouwen, omdat ze toen nog geen lid waren of die avond afwezig. Nu krijg je een herkansing. Vanavond kun je een film uit die serie laten draaien welke jij graag wilt zien. De meeste films zijn  indertijd wel besproken onder de leden, maar als dat nodig blijkt dan kan dat ook vanavond.

Dus graag allemaal een film uitzoeken en die uiterlijk 22 april aan Henk Boose doorgeven.

Dinsdag 8 mei 2018, 20:00 uur

We hopen op goed weer, zodat we met z'n allen kunnen gaan BUITENFILMEN. Als thema "Natuur in de stad (Maassluis)", een beetje naar een TV-voorbeeld. We denken vaak dat er in een stad geen natuur te vinden is, maar als je goed kijkt ...... Enfin, denk er alvast eens over na.
We gaan op pad in groepjes van 2 of alleen !

En neem camera en statief die avond mee.
Aan het eind van de avond hopen we de verse ruwe beelden te kunnen bekijken.

Dinsdag 22 mei, 20:00 uur

Het is alweer zo ver. Voor de vakantieperiode sluiten we het seizoen af, met een feestelijk door ons zelf bereid buffet en een drankje. We zijn benieuwd welke creatieve hapjes ons worden voorgeschoteld door alle leden samen.

Natuurlijk is film een bestanddeel daarvan. Maar heb je zelf een leuk idee, neem gerust contact op met Henk Boose.