Films van leden

Hiervoor wordt tijd vrij gemaakt op een clubavond. Meldt dat dan 3 dagen van te voren bij Loes of Han.
Onder het motto "Wat vinden jullie van mijn film" horen wij dan graag waarom je die film wil laten zien, en wat je daarbij van de leden verwacht.

Heb je een idee of een suggestie voor een clubavond, neem dan contact op met de Programma Commissie (Han, Loes of ........ vacant).

Gezien de laatste maatregelen voor een gedeeltelijke lockdown, worden de komende clubavonden tot nader order geannuleerd.

Zodra er versoepelingen worden aangekondigd, zal het bestuur zich beraden op een vervolg van de clubavonden.

25 januari en 8 februari ....... helaas, nog geen clubavond

15 februari 2022

De lang verwachte OOGST 2021

vanaf 19:30 uur is de zaal open, en staat de koffie of thee klaar. Zoals gebruikelijk zijn onze partners ook van harte welkom, en ook andere belangstellenden hebben gratis toegang tot dit festival.