Filmpodium - Over ons filmpodium

Filmclub Maassluis kent een rijk filmverleden. Om het een en ander overzichtelijk te houden, hebben we zoveel mogelijk geprobeerd een onderscheid te maken tussen de verschillende genres.

Je zult hier niet alle films vinden die ooit door leden gemaakt zijn, want wij hanteren de stelling dat alleen films van leden, voor zover zij hiervoor in aanmerking komen en de maker hier geen bezwaar tegen heeft, op onze website geplaatst worden.

Je zult hier allerlei soorten films tegenkomen. De zogenaamde winnaars, maar ook de filmers die wat minder bedreven zijn, maar toch het filmen een warm hart toedragen. Ook deze filmers krijgen hun plaats op ons filmpodium.

Wij wensen je veel kijkplezier en mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.